Pozdrowienia dla wszystkich i dobrego porannego humoru.
Mam już plan na przyszły ruch, plan nazywa się berberysem. Tym razem wziąłem pod uwagę cztery pary.
EURUSD, funt, qiwi i audi. Poziomy na wykresie są wizualne, w miarę upływu czasu wszystko się zmienia i nie chcę cały czas malować obrazu Riepina.
Po prostu każdego ranka będę pisać o poziomach i jak się zmienią.
EURUSD, północ jest anulowana przez przebicie 1,1720, celem na szczycie jest poziom 1,1800, gdzie czekam na odbicie, na pewno mogą spaść wcześnie,
ale na razie aktualna jest północ i ruch w kierunku poziomu 1,1800.
Funt, anulowanie północy przez przebicie 1.3744, funt prawie osiągnął wszystkie powyższe cele, ale zanim pojawi się sygnał południowy, oczywiście możemy iść wyżej, np. do 1.3850-80.
Kiwi, północ została anulowana przez przebicie 0.6951, kiwi prawie osiągnęło swój cel na poziomie 0,7030 i 0,7050, gdzie również spodziewam się odbicia,
ale to nie znaczy, że odbije się właśnie tam, jesteśmy nie w aptece, więc idealna precyzja nie jest potrzebna.
Audi, anulowanie północy przez przebicie 0,7540, cel 0,7660, ale może nam się to nie udać, bo Н1 ogranicza północ, nawiasem mówiąc,
jest jedyną główną parą, która na h1 jest skierowana na południe.
To wszystko.
Text on image:
plan barberys wchodzi w życie
Cóż, mała gra słów.
Sprzedaję sygnały, kup, a nie pożałujesz, nie zarobiłem nic na moich sygnałach, ale obiecuję, że ty zarobisz, być może. Mogę pokazać monitorowanie przez kilka dni.
Kurs w momencie publikacji: 1.1775